Naslovnica Život Maloljetnik “maznuo” taxi, pa ga slupao!

Maloljetnik “maznuo” taxi, pa ga slupao!

175
foto arhiva

Doboj — Nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se jučer na području općine Stanari, kada je maloljetnmik sjeo za volan taksi vozila i zatim izazvao saobraćajnu nesreću.

U Policijskoj upravi Doboj rekli da su obavili uviđaj saobraćajne nezgode u mjestu Cerovica, područje općine Stanari, u kojoj je maloljetnik sa područja općine Stanari taksi vozilom “Škoda” sletio s puta, prilikom čega je zadobio tjelesne povrede.

“Maloljetnik je tog dana oko 14:00 sati, iskoristio nepažnju vlasnika taksi vozila Lj.L. sa područja općine Stanari, a potom je sjeo u njegovo vozilo i udaljilo se, gdje je ubrzo nakon toga, usljed neprilagođene brzine sletio sa kolovoza”, rekla je Dragana Kerkez, glasnogovornica PU Doboj.

Navedeni automobil se nalazio parkiran pored puta u mjestu Cerovica i bio je u pogonu, a vlasnik se nalazio na udaljenosti od oko 15 metara.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi maloljetnik je zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je potrebna ljekarska pomoć, a potom je uz pratnju članova porodice odvezen na dalje liječenje u dobojsku bolnicu (Odjeljenje neuropsihijatrije)”, zaključila je Kerkez.

(StarMo)