Naslovnica Mostar Lutkarsko kazalište Mostar: Tri premijere u parku…

Lutkarsko kazalište Mostar: Tri premijere u parku…

67

Mostar — Lutkarsko kazalište Mostar upriličit će ciklus kratkih predstava pod nazivom “Bajka TO GO” u petak, 17. septembra u Velikom parku u Mostaru s početkom u 17 sati.

Riječ je o premijerama triju predstava, i to “Crvenkapica i zli vuk”, koju izvode Anela Planinić i Tibor Oreč u 17 sati, “Tri praščića” u izvedbi Ivana Nevjestića u 17.45 sati te “Ježeva kućica” u izvedbi Marte Haubrich s početkom u 18.30 sati.

“Epidemija je velik izazov za pozorišta, a upravo ovim novim ciklusom Lutkarsko kazalište Mostar želi osigurati kontinuitet izvođenja predstava za najmlađe u promjenjivim okolnostima u kojima se nalazimo. Male, praktične forme, koje u sebi ipak kriju svu čaroliju kazališta, od ovoga će petka u 17 sati učiniti Veliki park privremenom scenom Lutkarskog kazališta Mostar te divnom kulisom za čak tri premjerna naslova”, saopćili su iz Lutkarskog kazališta Mostar.

Iz Lutkarskog kazališta navode kako će se predstave u slučaju kiše održati po najavljenom rasporedu u prostorima Lutkarskog kazališta Mostar.

 

(StarMo)