Naslovnica Sport Lukaku se “posuo pepelom”: Nisam trebao davati takve izjave…

Lukaku se “posuo pepelom”: Nisam trebao davati takve izjave…

265
Romelu Lukaku

London –Belgijski nogometaš Romelu Lukaku ostaje u Chelseaju nakon što je obavio pomirbeni sastanak s trenerom londonskog kluba Thomasom Tuchelom.

Lukaku je prvi uzburkao javnost nakon što je javno naglasio da je nezadovoljan u klubu, zbog taktike s kakvom igra Chelsea i vlastite pozicije u ekipi. Pritom je izjavljivao ljubav prema svom nekadašnjem klubu Interu, njegovim navijačima te je indirektno tražio povratak u aktualnog talijanskog prvaka.

Vrlo brzo nakon tih navoda javio se i trener Chelseaja Tuchel koji je osudio takav istup svog prvog napadača te je napomenuo da je to bila nepotrebna buka za klub i da se takve stvari moraju rješavati unutar četiri klupska zida.

U međuvremenu se spominjao odlazak Lukakua, vrlo ozbiljno su engleski mediji pisali o njegovom odlasku u Tottenham gdje bi se spojio s trenerom Antoniom Conteom, s kojim je radio u Interu.

No, dogodio se pomirbeni sastanak trenera i napadača. Svi ti navodi o odlasku su odbačeni, a Lukaku se izvinuo zbog svog istupa.

– Nisam trebao davati takve izjave, rekao je Lukaku kojega je Tuchel kaznio zbog tih riječi tako što ga je izostavio s igračkog kadra uoči derbi utakmice protiv Liverpoola (2:2).

(StarMo)