Naslovnica BiH Lukač o “Dodikovoj loptici”…

Lukač o “Dodikovoj loptici”…

192
Dragan Lukač

Banja Luka — Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač izjavio je danas da u RS “nema prisluškivanja nikoga, a naročito ne narodnih poslanika”.

Dodaje da je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik „vodi političku igru“ s poslanicima Nebojšom Vukanovićem i Draškom Stanivukovićem, kada je rekao da zna “šta pričaju poslanici opozicije”.

– Možemo da vratimo snimak i da vidimo da je to samo jedna politička igra, koju Dodik vodi s pojedinim poslanicima, koje ne shvata ozbiljno, pa se s njima igra. Baci im lopticu, a onda oni vrte, gledaju, ima li kakvih ćoškova – ustvrdio je Lukač.

Ministar unutrašnjih poslova RS-a kaže da ništa nije sakriveno od javnosti te da sve može da provjeri i nezavisni skupštinski odbor.

– Odgovorno tvrdim da nema nikakvog prisluškivanja, naročito narodnih poslanika, a ni bilo koga drugog u RS ko se ne bavi kriminalom i ko nije eventualno potencijalni terorista i ko može da ugrozi RS. Samo u skladu sa sudskim odlukama se vrše određene mjere – rekao je Lukač novinarima u Banjoj Luci.

(StarMo)