Naslovnica Život Kuhanje zamijenio pucanjem iz puške!?

Kuhanje zamijenio pucanjem iz puške!?

490
Veljko Barbieri

Makarska — Istaknuti hrvatski gastronomski stručnjak i književnik Veljko Barbieri uhapšen je tokom u utorak u Makarskoj.

Policijski službenici Policijske postaje Makarska juče su oko 18 sati zaprimili dojavu o pucnjevima iz vatrenog oružja u ulici Šetalište dr. fra Jure Radića. Izlaskom na mjesto događaja zatečen je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem, a isti se nalazio u vidno alkoholiziranom stanju.

Doveden je u službene prostorije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg će biti provedena i pretraga doma, a u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Šturo policijsko priopćenje ne otkriva o kome se radi u ovom incidentu, no novinari Slobodne Dalmacije doznali su da je riječ o hrvatskom gastronomskom stručnjaku i književniku Veljku Barbieriju.

Barbieri je nakon privođenja imao 1,76 promila alkohola u krvi nakon što je podvrgnut alkotestiranju u postaji. Kada su došli u njegovu kuću, on je dragovoljno policajcima predao automatsku pušku AK 47, malokalibarsku pušku, zračnu pušku i plinski pištolj.

(StarMo)