Naslovnica Politika Krivokapić zove Vučića u Crnu Goru: “Malo poremećeni odnosi”…

Krivokapić zove Vučića u Crnu Goru: “Malo poremećeni odnosi”…

385
Zdravko Krivokapić

Podgorica/Beograd — Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da posjeti tu zemlju, ističući da “Crna Gora želi dobre odnose sa svima u regionu, a prije svega sa Srbijom”.

Zdravko Krivokapić je rekao da prevashodno želi dobre odnose sa Srbijom, koji su, kako je – naveo da mu se “čini, malo poremećeni”.

– Želim da pozovem gospodina Vučića da poseti Crnu Goru, da mi kao dvojica političara, iako ja nisam političar, ali se nalazim na takvoj funkciji, dođemo do saznanja šta smeta relaciji odnosa i da nađemo most koji će to prevazići, rekao je Krivokapić za TV Prva.

Naglasio je da će se, prilikom formiranja nove Vlade Crne Gore, analizirati Zakon o slobodi vjeroispovijesti, te da će se “tragati” za najboljim rješenjem za sve zainteresovane strane.

– Zakon želim da vežem za institucionalno delovanje… Da li će to biti eliminisanje tri sporna člana i onaj dio koji se tiče evidencije i registracije ili će to biti potpuno novi zakon, zavisiće od stavova svih zainteresovanih strana, ukazao je Krivokapić.

 

(StarMo)