Naslovnica IZBORI 2022. Krišto: U zajedništvu pokažimo odgovornost za budućnost…

Krišto: U zajedništvu pokažimo odgovornost za budućnost…

99

Usora — Predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice BiH i stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora BiH održan je u Usori.

Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH, istaknula je važnost ovih izbora kao i odgovornost za budućnost BiH, posebno hrvatskog naroda.

Krišto je naglasila glavne točke Programa za Opće izbore u BiH, ističući snagu HDZ-a BiH i zajedništvo Hrvatskog narodnog sabora BiH. Također, izrazila je uvjerenje kako će Hrvati imati svoje legitimne političke predstavnike na svim razinama vlasti u BiH te zaštiti i ostvariti ustavnu jednakopravnost u BiH. „Na predstojećim izborima 2. listopada pokazat ćemo pobjedničku snagu koja će osigurati našu ustavnu jednakopravnost sa druga dva konstitutivna naroda u BiH, osigurat naše političko predstavljanje, te ostvariti sve one programske ciljeve koje smo zacrtali“, istaknula je Krišto.

„, pri čemu ćemo osigurati i razvijati dimenzije napretka, gospodarskog rasta i razvoja u svakom smislu na svim područjima u BiH. Na temeljima zajedništva i jednakopravnosti gradimo svima bolji život u BiH“, zaključila je Krišto, te pozvala na zajedništvo do pobjede.

(StarMo)