Naslovnica Mostar Kreće Winterville, ali se klizalište otvara u nedjelju

Kreće Winterville, ali se klizalište otvara u nedjelju

567

Mostar — “Market of Winterville by Coca Cola” počinje danas i trebao bi ponuditi zanimljiv cjelodnevni program i različite sadržaje. Veliki broj izlagača već popunio kućice sa svojom ponudom.

Bilo je planirao da vrhunac otvaranja bude puštanje u rad klizališta u Gradskom parku, ali će to, ipak biti odgođeno do sutra. Kako su nam kazali organizatori formiranje ledene plohe je, ipak malo duži proces od očekivanog, ali da će klizalište “sigurno biti u pogonu sutra”, bez obzira na temperature zraka.

Kako smo se uvjerili u parku, sva neohodona tehnička oprema za klizalište je već instalirana i vrše još samo zadnje pripreme i manje tehnička dotjerivanja. Klizalište na otvorenom je zamišljeno kao vjerovatno najveća atrakcije ovogodišnjeg mostarskog “Market of Winterville by Coca Cola”.

“Na potezu od Kosače do Musale postavljeno je 37 kućica koje nude jako zanimljivu lepezu ponude, od obrtničkih do tradicionalnih proizvoda, a tu su i ugostitelje kućice koje imaju šaroliku ponudu u segmentu ugostiteljstva” – izjavila je u četvrtak u Mostaru Ivana Marić iz Gradske uprave Mostara.

I ove godine je u Mostaru je planiran doček Nove 2020. godine na otvorenom u koju će Mostarce uvesti bandovi Hladno pivo, Gustafi i Twist.

“Slavlje će se nastaviti i sljedeći dan kada će se održati “after party” uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda” – kazao je na član Organizacijskog odbora Mili Tiro.

 

(StarMo)