Naslovnica Mostar Kreativci izlažu rukotvorine u “Abraševiću”

Kreativci izlažu rukotvorine u “Abraševiću”

111

Mostar — Sajam kreativaca i malih poduzetnika ‘RUKE Art Bazaar’ okupio je u subotu osamnaest malih obrtnika i kreativaca koji su izložili svoje unikatne proizvode u OKC Abrašević u Mostaru.

– Posjetitelji uživaju u raznovrsnoj ponudi, od sjajno i ručno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom. Mislim da ovo puno znači mladim kreativcima jer se uživo i na licu mjesta vidi njihova originalnost, kreativnost i kvaliteta – kazala je jeda od organizatorica Sajma Tea Antunović.

Naglasila je kako je većina izloženog djelo malih obrtnika koji su tek na početku svoga rada i koji se trude izaći na tržište i postati dio velike proizvodnje, a tu si i neki već poznati mostarski brendovi.

– U Mostaru je značajno porasla ručna izrada. Velika pažnja daje se očuvanju okoliša i izbacivanju ‘fast fashiona’ iz našeg svakodnevnog života, a mi zbog toga svim rukotvorcima želimo dati mjesto pod svjetlom – kazala je Antunović.

Sajam traje do 21 sat, ulaz je besplatan, a organizatori su najavili i nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, kao i zabavno druženje u baru OKC Abrašević.

(StarMo)