Naslovnica Izdvojeno Koronavirus odgodio i mostarski Sajam!

Koronavirus odgodio i mostarski Sajam!

281
foto arhiva

Mostar — Mostarski sajam odgađa se “do daljnjeg” iz predostrožnosti i odgovornosti prema, izlagačima, posjetiteljima i osoblju – stoji na zvaničnoj web stranici Sajma.

“Imajući u vidu otkazivanje nekoliko sajmova diljem Europe, do posljednjeg trenutka ipak smo se nadali da ćemo uspjeti održati Sajam u Mostaru. No, sigurnost i zdravlje osoblja,izlagača i posjetitelja nam je na prvom mjestu i poštujemo naputke mjerodavnih institucija te svemu pristupamo vrlo ozbiljno. Situaciju oko korona virusa pomno pratimo, a o novom datumu održavanja Mostarskog sajma, naše klijente i javnost obavijestit ćemo pravodobno” – stoji u obrazloženju Uprave Mostarskog sajma.

“Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru (Mostarski sajam), koji se trebao održati od 31. 3. do 4. 4. 2020. godine, odgađa se do daljnjeg” – stoji u objavi uz napomenu ddda je odluka donesena sukladno preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i uz nove okolnosti oko širenja korona virusa (COVID-19) kod nas i u svijetu.

(StarMo)