Naslovnica Politika Kolinda odlučna: Opet ću pjevati!

Kolinda odlučna: Opet ću pjevati!

391
Kolinda Grabar-Kitarović

Zagreb — Nakon što se vijest o rođendanskoj čestitki Kolinde Grabar-Kitarović zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću proširilia svim medijima, o svemu su se oglasili iz ureda Predsjednice – piše dnevnik.hr.

Grabar-Kitarović je poručila kako su mediji “nastavili s praksom napadanja i izrugivanja” te poručila da se nema namjeru ikome ispričavati zbog svog pjevanja.

“Napadaju me kad se veselim uspjesima hrvatske reprezentacije, napadaju me kad zapjevam i sve to mogu podnijeti, samo mi Hrvatsku i moj narod ne dirajte. I jasno kažem: zapjevat ću opet sa svojim narodom i nemam se namjeru ikome ispričavati zbog toga” – navela je predsjednica RH.

Dodala je kako “nikada neću odustati od odlazaka u našu prekrasnu Hercegovinu”.

“Meni je ta zemlja toliko bliska. Volim zapjevat’ s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni. Biti čovjek, pokazati drugom da ga poštuješ, da nisi ništa više od njega, nego jednak kao on… I zato ću zapjevati, jer pjesma i rane i dušu liječi i pjesma pokazuje optimizam i ono lijepo lice, i Hrvatske i Bosne i Hercegovine” – navela je Kolinda Grabar-Kitarović.

(StarMo)