Naslovnica Život “Ključ besmrtnosti” Harija Slipičevića promoviran u Beogradu

“Ključ besmrtnosti” Harija Slipičevića promoviran u Beogradu

532

Mostar/Beograd — Bosanskohercegovački bestseller ”Ključ besmrtnosti”, autora Harija Slipičevića promoviran je u Beogradu.

Sala Bukmarker Delfi SKC, bila je mala da primi sve zainteresovane za predstavljanje novog izdanja misterioznog romana koji je u kratkom periodu postao najprodavanija knjiga u regionu. Interes javnosti bio je izuzrtno velik, te su brojni morali promociju pratiti stojeći, saopštili su iz Harijevog tima.

Novo izdanje Slipičevićevog romana objavljeno je u ediciji čuvene beogradske izdavačke kuće Laguna, u čijoj organizaciji je upriličena i promocija. O romanu su govorili urednik Srđan Krstić, te autor Hari Slipičević, dok je program moderirala Maja Šarić.

”Bila je prekrasna noć u Beogradu. Drago mi je da ”Ključ besmrtnosti” nastavlja svoj put i stiže do sve većeg broja čitatelja”, poručio je autor romana, Hari Slipičević.

”Ključ besmrtnosti” je prvi roman mostarskog pisca sa holandskom adresom, Harija Slipičevića. Napeta priča romana ”Ključ besmrtnosti” koja vodi čitatelje kroz savremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet istorijskih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, naučnik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.

”Ključ besmrtnosti” je zamišljen kao prvi dio trilogije. Svi oni koji su čitali roman i poželjeli nastaviti pratiti avanture glavnih likova i saznati više o misterijama iz davnina, mogu uskoro očekivati nastavak, obzirom da je drugi dio trilogije već u pripremi.

(StarMo)