Naslovnica Region Kćerku poznatog glumca vrijeđaju zbog ratnog zločinca

Kćerku poznatog glumca vrijeđaju zbog ratnog zločinca

302

Beograd — Mia Bjelogrlić, kćerka Dragana Bjelogrlića – proslavljenog glumca i filmskog producenta, već danima dobija uvrede zbog stava o ratnom zločincu Ratku Mladiću, koga je Žalbeno vijeće Mehanizma za krivične sudove u Haagu prije nekoliko dana osudilo na doživotnu robiju.

Naime, Mia nije željela previše da komentariše ovaj slučaj. Istakla da je zbog svoje izjave „da je veličanje ratnih zločinaca sramota“, dobila dosta uvredljivih poruka od pojedinaca, javlja Nova.rs.

“Kažem da je za mene sramota veličanje ratnih zločinaca. Desi se ovo, pa puta 200“, napisala je Mia u opisu fotografija koje je objavila, prenosi televizija N1.

Kćerka Dragana Bjelogrlića je ispod svoje objave dobila podršku pojedinaca. No bilo je i onih koji su joj poručili da treba „da se srami zbog svojih izjava“.

Ona je zatim tviterašima koji su je izvrijeđali pokušala da objasni da se njen komentar nije odnosio na kompletan narod. Već samo na ratne zločince.

Ni poslije njenog objašnjena stvari se nisu popravile. Pojedinci su nastavljali da je vrijeđaju koristeći najpogrdnije riječi.

(StarMo)