Naslovnica Region Kakav lapsus: Uživo “sahranio” nogometnu legendu iz Hrvatske!

Kakav lapsus: Uživo “sahranio” nogometnu legendu iz Hrvatske!

316
Davor Meštrović

Zagreb — Davor Meštrović, dugogodišnji urednik i voditelj emisije “Dobro jutro, Hrvatska” na Hrvatskoj televiziji, koja se rado gleda u cijeloj regiji, pa i u BiH, odavno je poznat po brojnim greškama, lapsusima, “proklizavanjima”, neduhovitostima, ali najnoviji njegov gaf prevazišao je sve što je na tom “polju” ovaj voditelj do sada postigao.

Tokom jutarnjeg programa kojeg je vodio sa poznatom glumicom i tv voditeljicom Doris Pinčić, Meštrović je najavio gostovanje novinara Sanjina Španovića, autora knjige o velikom hrvatskom i jugoslavenskom nogometašu Velimiru Zajecu.

Na zaprepaštenje gledatelja, a čini se i kolegice Pinčić, voditelj je kazao da je Zajec “nedavno preminuli velikan hrvatskog sporta. Bit će vrlo emotivno i lijepo porazgovarati”, “odvalio” je voditelj.

Naravno, legendarni Velimir Zajec-Zeko jeste velikan hrvatskog sporta, ali srećom nije “nedavno preminuo”. Prošle nedjelje se Zajeca, živog i zdravog, moglo vidjeti na pogrebu njegovog suigrača i prijatelja Zlatka Kranjčara- Cice. Cijeli region žalio je za hrvatskim nogometnim šarmerom Cicom Kranjčarem, samo se, eto, voditelj kultne emisije na HRT-u nije “dao informirati” da je upokojen on, a ne njegov kolega iz šampionskog “Dinama”, Velimir Zajec.

(StarMo)