Naslovnica Sport Kabiri o “Plemićima”: Nulta tolerancija prema onima koji ne poštuju klub!

Kabiri o “Plemićima”: Nulta tolerancija prema onima koji ne poštuju klub!

240
Amir Gross Kabiri

Mostar — Potpredsjednik HŠK Zrinjskog i “glavni sponzor kluba” Amir Gross Kabiri najavio je nova ulaganja u ovaj mostarski klub – piše Večernji,ba.

Tvrdi se kako se, “Kabiri očito emocionalno vezao uz mostarski klub i jasno je da ga svaki korak koji šteti klubu čini vrlo borbenim i zaštitnički orijentiranim prema interesima kluba i njegovoj budućnosti”.

Svakom igraču koji nas napusti želimo mnogo sreće, ponosni smo što naši igrači napreduju i što za njih postoji interes drugih klubova, ali ovo je zadnji put da bilo koji igrač napušta klub tpekom sezone, pogotovo protiv volje uprave. Sljedeći put može sjediti na tribini do isteka ugovora. Biti dio Zrinjskog je privilegij – kazao je Kabiri.

Izraelski poslovni čovjek kaže i kako je “Zrinjski veći od svih nas, jer ima jaku organizaciju koja će još jačati”.

– Naši igrači su jedinstvena skupina predanih profesionalaca, predvođena jednim od najboljih trenera u regiji. Imam puno povjerenje u njih. Klupski ciljevi i interes su iznad svega i jasno ću vam reći – imat ćemo nultu toleranciju prema onima koji ne poštuju klub i ne ispunjavaju svoje ugovore. Tko neće pokazati punu predanost klupskim vrijednostima i postavljenim ciljevima, neće biti ovdje, svatko ima zamjenu – zaključio je Kabiri.

(StarMo)