Naslovnica Sport Jelena Janković se vraća

Jelena Janković se vraća

370

Beograd — Srbijanska teniserka Jelena Janković vratit će se na teren poslije tri godine pauze i nastupit će u egzibicionom miks dublu sa Novakom Đokovićem na ‘Adria Tour’ u Beogradu naredne sedmice.

Kako su danas saopštili organizatori, nekadašnja prva teniserka svijeta, igrat će na centralnom terenu u petak 12. juna u popodnevnim satima sa Đokovićem, uz mladu teniserku Olgu Danilović i jednog od najuspješnijih dubl igrača Nenada Zimonjića, ali i brojne goste iznenađenja.

“Drago mi je što ću se na Novakov poziv pridružiti ovog divnom teniskom događaju kakav je naš Beograd zaslužio. Riječ je o sjajnoj Novakovoj ideji koju je sproveo u djelo na radost teniske publike. Što se tiče našeg dubla, mislim da će publika uživati. Zaista jedva čekam da zaigramo zajedno, bit će to spektakl. Sretna sam što igramo pred domaćom publikom u našem Beogradu. Ja sam posljednji put na teren izašla septembra 2017. Vidimo se uskoro”, rekla je Janković, prenosi Beta.

Prvi teniser svijeta Đoković zadovoljan je zbog dolaska Jelene Janković, ali i cjelokupnom organizacijom “Adria Tour”. On je rekao da će na turniru biti mnogo zabave i prijatne atmosfere i pozvao je publiku da dođe na turnir.

“Mogu sa velikim zadovoljstvom da najavim dolazak Jelene Janković, koja se na ovaj način vraća tenisu poslije dugo vremena. Jako mi je drago što ću je videti na Adria Tour i što ćemo zajedno biti dio turnira. Ceremonija otvaranja je u petak, tada ćemo odigrati miks dubl, najverovatnije u 16 sati. Jelena i ja bismo bili sa jedne strane mreže, a prekoputa Nenad i Olga”, naveo je Đoković.

(StarMo)