Naslovnica Život “Jazz time” uz Josipa Palametu u Američkom kutku Mostar

“Jazz time” uz Josipa Palametu u Američkom kutku Mostar

321
Josip Palameta

Mostar — Američki kutak Mostar nastavlja s realizacijom online programa nudeći kvalitetne edukativne i zabavne sadržaje.

Povodom Međunarodnog dana jazza u četvrtak, 30.04. ‘20. Američki kutak Mostar organizira „Jazz time“ druženje s mostarskim muzičarom Josipom Palametom.

„Jazz time with Josip Palameta“ možete pratiti uživo na Facebook stranici Američkog kutka Mostar u četvrtak u 20:00 sati.

Josip Palameta frontmen je jedinog jazz benda u Mostaru „Smoth Groove“ , a odnedavno je poznat i širom regije po sudjelovanju u ‘The Voice’ Hrvatska, gdje je oduševio publiku sa svojim jazz izvedbama.

Za ovu prigodu Josip će pričati o svojoj ljubavi prema Jazzu, iskustvu na The Voice-u i naravno sve prisutne obradovati pjesmom.

S obzirom da će program ići live, ovo online druženje će biti interaktivno i publika će moći postavljati pitanja Josipu.

– Zadovoljstvo nam je što imamo priliku ugostiti Josipa i zajedno s njim obilježiti Međunarodni dan jazza te ujedno podržati mlade talente iz našeg grada i promovirati jazz glazbu – poručuju iz Američkog kutka Mostar.

(StarMo)