Naslovnica Region Janša požurio: “Jasno je” da je pobijedio Trump!

Janša požurio: “Jasno je” da je pobijedio Trump!

184
Janez Janša

Ljubljana — Slovenski premijer Janez Janša u srijedu je ujutro, u poruci na twitteru, američkog predsjednika Donalda Trumpa već proglasio pobjednikom na upravo održanim američkim predsjedničkim izborima.

“Već je jasno da su Amerikanci Donalda Trumpa izabrali za još jedan četverogodišnji mandat. Što bude više odugovlačenja i negacije činjenica od središnjih medija, to veći će biti trijumf za predsjednika Trumpa”, naveo je Janša.

Slovenski premijer bio je među rijetkim europskim državnicima koji su još tijekom američke predsjedničke kampanje otvoreno podržali Trumpa, u društvu u kojemu su bili i mađarski premijer Viktor Orban i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. U jednom je tweetu nedavno napisao da bi izbor demokrata Joea Bidena bio loš i za svijet jer je Biden “slab” kandidat u vrijeme kad svijet više nego ikad, kako je napisao, treba “jako” američko vodstvo koje predstavlja upravo Donald Trump.

Janša je u svom današnjem tweetu čestitao i Trumpovoj Republikanskoj stranci na rezultatima izbora za predstavnike u Kongresu i Senatu, prenosi Hina.

(StarMo)