Naslovnica Sport Jakirović se obratio javnosti: Dragi navijači Zrinjskog…

Jakirović se obratio javnosti: Dragi navijači Zrinjskog…

538
Sergej Jakirović

Mostar — HŠK Zrinjski službeno je potvrdio imenovanje Sergeja Jakirovića novim šefom stručnog stožera prve momčadi, a suradnja je dogovorena do 31. maja 2023. godine.

“Dragi navijači Zrinjskog, izrazito sam počašćen što vas mogu pozdraviti kao novi šef struke. Mostar i Zrinjski su sinonim za sport i uspjeh, a u prilog tome govore brojni trofeji. Svjestan onoga što 115 godina duga tradicija imena Zrinjski, i taj posebni dres s lentom, predstavljaju kako Mostaru tako i cijeloj Hercegovini, spreman sam dati sve svoje znanje i energiju za boljitak kluba”, istaknuo je Jakirović, objavljeno je na službenoj Facebook stranici kluba.

Dodao je kako se u svojoj karijeri uvijek vodi “jednostavnim načelima”, a to su, kako kaže, “izvrsnost, strategija i posvećenost”.

“Siguran sam u uspjeh držeći se toga. Vjerujem da će nam, nakon ove teške i izazovne godine koja je iza nas, sljedeća donijeti mnoge sretne trenutke u kojima ćemo moći svi zajedno slaviti. Nadam se da ćete dati pozitivnu energiju i vjetar u leđa momčadi kao nebrojeno puta do sada, i još jednom se zahvaljujem upravi kluba na ukazanom povjerenju”, kazao je novi trener ‘Plemića’.

 


(StarMo)