Naslovnica Mostar Izabrano novo rukovodstvo Vijeća mladih Grada Mostara

Izabrano novo rukovodstvo Vijeća mladih Grada Mostara

821

Mostar — Za novog predsjednika Upravnog odbora Vijeća mladih Grada Mostara na Izvještajno-izbornoj sjednici Skupštine Vijeća održanoj u utorak u Mostaru izabran je Vedran Raguž.

Za predsjedavajućeg Skupštine izabran je Mirza Lalić, za zamjenika Ivo Čarapina, a za tajnika Nedim Lapo, priopćeno je Vijeća mladih Grada Mostara.

Upravni odbor će, osim predsjednika Raguža činit: Mirza Lalić, Harun Isić, Petra Ćuže, Nedim Hondo i Faris Čolić, a u Nadzorni odbor izabrani su predsjednica Anđela Zelenika, te Mirza Čamo i Josipa Tokić.

Na sjednici je među ostalim usvojeno i Izvješće o radu za prethodnu godinu kojeg je predstavio bivši predsjednik Mirza Lalić, a uručene su i prigodne zahvalnice dosadašnjim članovima Upravnog odbora, kao i najaktivnijoj vanjskoj članici u prethodnom mandatu Petri Ćuže.

Zahvalnice su također uručene šefici Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara Senadi Sadović, te službenici za mlade Grada Mostara Sabini Memić koje su, kako se navodi, iskazale potporu radu Vijeća, navodi se u saopštenju.

(StarMo)