Naslovnica Mostar Isključenja sjeverno od Mostara

Isključenja sjeverno od Mostara

129
foto: arhiva - ilustracija

Mostar — Zbog planiranih radova, u više naselja na području Hercegovačko-neretvanskog kantona planirani su prekidi u snabdijevanju električnom energijom.

To su javili jutros iz Operativnog centra civilne zaštite i vatrogastva HNK-a, pozivajući se na javna preduzeća Elektroprivreda (EP) BiH i EP HZ HB.

Na području Mostara, planirani su radovi od 10 do 13 sati u naseljima Humi Lišani, Potoci i Željuša, zatim od 12 do 13 sati u naseljima Željuša i Željuša-Humac, te od 13 i 30 do 14 sati u naseljima Humi Lišani, Potoci, Potoci Dabićevina, Potoci Humi i Potoci Lišani.

U Jablanici, od 11 do 12 sati struje neće biti u naseljima Glodnica, Glodnica-Brgulići, Ljubine, Malo Mrakovo, Mrakovo, Ostrožac I, Rodići, Šabančići, ŽTP Ostrožac i Žoglići; od 12 do 13 sati bez struje su Crnaje, te od 13 do 14 sati Ostrožac IV, Ostrožac, Ostrožac I, Ostrožac II, Ostraožac III i Ribići.

U Neumu, od 15 do 16 sati bezb struje su naselja Moševići, Babin Do, Ćukova Greda, Nerađe, Dobrovo, Oskrušnica, Gradac, Dubravica, Hotanj, Žukovice, Radetići, Drijen, Podžablje, Broćanac i Praovice.

(StarMo)