Naslovnica Region Ipak nije bilo bombe na Bregani

Ipak nije bilo bombe na Bregani

355
foto arhiva

Bregana — Oko 11:40 ponovno je pušten promet preko graničnog prijelaza Bregana koji je oko sat i pol bio zatvoren zbog pronalaska sumnjivog predmeta u koferu Flixbusa koji je iz Hrvatske ulazio u Sloveniju.

HAK je prvo objavio kako je zbog policijskog postupanja prekinut promet na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera. Promet se preusmjeravao na granični prijelaz Bregana Naselje – javlja Index.hr.

Policija nije objavila nikakve pojedinosti, no komercijalna televizijska stamica POP-TV objavila je da se “radilo o uzbuni” zbog sumnje da je u Flixbusu koji je iz Hrvatske ulazio u Sloveniju otkrivena eksplozivna naprava.

Kovčeg s navodnom bombom je bio izoliran, a muškarcu koji je vlasnik kovčega stavljene su na ruke lisice, prenijela je po izvorima u policiji POP-TV.

Dok je trajala zabrana prometa u oba smjera na najvećem slovensko-hrvatskom graničnom prijelazu, putnici su se preusmjeravali na granični prijelaz Rigonce, a teretni promet na prijelaz Metlika – Jurosvski Brod, objavila je slovenska uprava za ceste.

(StarMo)