Naslovnica Život I dalje besplatne ulaznice za studente u HNK

I dalje besplatne ulaznice za studente u HNK

590
Perković i Vukoja

Mostar — U HNK u Mostaru danas je organiziran radni sastanak sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru.

Ravnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja i predsjednik Studentskog zbora Željko Perković razgovarali su o nastavku suradnje na projektu „HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar“.

Riječ je o projektu pokrenutom prije četiri godine s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini – Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Uz finansijsku potporu Vlade Republike Hrvatske odnosno Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske u okviru ovoga projekta svake se akademske godine odnosno kazališne sezone studentima Sveučilišta u Mostaru besplatno podijeli 12.000 vaučera/ulaznica za predstave HNK Mostar.

Na današnjem sastanku razgovaralo se i o proširenju suradnje na način da će HNK Mostar, u okviru mogućnosti i raspoloživosti kapaciteta, pružiti svu moguću potporu Studentskom teatru.

S obzirom da su zalihe vaučera pri kraju,urađena je nova serija kako studenti do kraja ove akademske godine ne bi ostali uskraćeni za besplatne ulaznice.

Ovom prilikom ravnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja simbolično je uručio predsjedniku Studentskog zbora Željku Perkoviću vaučer sa serijskim brojem 1. Početkom iduće akademske godine bit će štampano novih 12 000 besplatnih vaučera koji će biti podijeljeni studentima Sveučilišta u Mostaru – javili su iz HNK Mostar.

(StarMo)