Naslovnica Mostarski izbori 2020 Hrvatski ministar pozvao da se u Mostaru glasa za HDZ BiH

Hrvatski ministar pozvao da se u Mostaru glasa za HDZ BiH

449
Tomo Medved

Mostar — Izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske na čelu s ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom posjetilo je u petak Mostar gdje se sastalo s predsjednikom HDZ-a BiH i zamjenikom predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganom Čovićem.

Tom prilikom Čović i Medved razgovarali su “o predstojećim izborima u Mostaru, kao i o detaljima sastanka Čovića i Izetbegovića, koji je održan uz posredovanje EU-a i američke administracije”.

Čović i Medved pozvali su Mostarce i Mostarke da izađu na izbore kako bi Mostar, po njihovim riječima, bio ono što jeste – “pravi svjetionik onog multietničkog i svakog drugog ambijenta u BiH koji je nestao u većini drugih središta”.

Medved je pozvao građane Mostara da “svoj glas daju kandidatima HDZ-a BiH i nositelju liste te stranke za Gradsku izbornu jedinicu Mostar dr. Mariju Kordiću poglavito, kako je kazao, u svjetlu onog što je Kordić do sada radio u ovom izazovnom i složenom vremenu kao liječnik koji se uspješno nosi u borbi proti virusa Covid-19”.

 

(StraMo)