Naslovnica Region Hrvatska: “Češljaju” bivšeg ministra

Hrvatska: “Češljaju” bivšeg ministra

544
Milan Kujundžić

Zagreb — Hrvatsko Državno odvjetništvo, USKOK i policija pokrenuli su “izvide” vezane za bivšeg ministra zdravstva, Milana Kujundžića, te za KB Dubrava, u kojoj je Kujundžić bio ravnatelj u dva mandata.

Kako zagrebački ‘Jutarnji list’ neslužbeno doznaje, izvidi su započeli neposredno prije Kujundžićeve smjene, i to na osnovi medijskih napisa o njegovoj imovinskoj kartici “odnosno o načinu stjecanja nekoliko nekretnina”.

Neslužbeno doznaju i da se najviše pažnje pridaje kući na Markuševcu u Zagrebu, u kojoj žive supružnici Kujundžić, zbog činjenice da su kuću kupili od tvrtke Zidni vrt, koja je bila u vlasništvu Tatjane Kujundžić.

Kako doznaje Jutarnji list, djelatnici PNUSKOK-a su prošle sedmice izuzimali dokumentaciju iz bolnica koje imaju ugovore sa Smart Medicalom. Među ostalim, istražitelji su bili i u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje su zatražili sve ugovore koje je ta tvrtka potpisivala s tom bolnicom.

U toku je, kako doznaju, prikupljanje dokumentacije i izvidi, nakon čega će se odlučiti ima li osnova za daljnja postupanja.

(StarMo)