Naslovnica Region Hrvatska: A1 gasi signale N1 i Sport kluba – “Nema dogovora”

Hrvatska: A1 gasi signale N1 i Sport kluba – “Nema dogovora”

368
foto arhiva

Zagreb — Gledaoci koji u Hrvatskoj koriste usluge operatera A1 od 29. marta neće moći da gledaju kanale United Media – N1 i Sport Klub jer sa tom kompanijom nije postignut dogovor o nastavku saradnje.

“Jako smo iznenađeni odlukom operatera A1 da ne obnovi ugovor o distribuciji kanala, posebno imajući u vidu da su im ponuđeni apsolutni isti uslovi koji su važili i do sada. Sa njima smo sarađivali dugi niz godina i žao nam je što ta saradnja nije nastavljena uprkos dobroj volji sa naše strane da do toga dođe“, saopštila je United Media.

Dodaje se da građani koji koriste njihove usluge, već od kraja marta, više neće biti u prilici da najvažnije dnevne događaje prate na vodećem informativnom kanalu N1, ali ni da gledaju vrhunski sportski program na SK kanalima, posebno trke Formule 1 koje počinju, a čije pravo prenosa u Hrvatskoj ima Sport Klub.

Televizija N1 je ekskluzivni partner globalnog televizijskog news kanala CNN, u realnom vremenu izvještava o svim najvažnijim događajima, a njihove kamere su uvijek tamo gdje se dešava nešto bitno. Vrhunski tim profesionalnih novinara godinama priprema prepoznatljive talk show i političke emisije, razgovara sa relevatnim sagovornicima, analizira situacije i nudi građanima pravovremene, tačne i nepristrasne informacije, podsjeća United Media.

 

(StarMo)