Naslovnica Mostar Herceg u “Dječijim vrtićima” povodom praznika

Herceg u “Dječijim vrtićima” povodom praznika

355

Mostar — Povodom nastupajućih božićnih i novogodišnji praznika, dr.sc. Nevenko Herceg, premijer HNK posjetio je danas Javnu ustanovu „Dječji vrtići“ Mostar i Udruženje roditelja i djece s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“.

“Brinuti o odgoju i obrazovanju djece od najranije dobi odgovorna je i zahtjevna zadaća. Stoga danas ovom posjetom želim izraziti zahvalnost svima koji su vrlo važan dio odgoja i obrazovanja naših najmlađih. Želim istaknuti i to kako u ovoj ustanovi svakodnevno boravi oko 500 djece koja, uz podršku brižnih odgajatelja, stječu prva znanja koja će im biti osnova za sve što ih čeka kroz život”, rekao je premijer Herceg.

Danijela Kegelj, direktorica Javne ustanove „Dječji vrtići“ i predsjednica Upravnog odbora Udruženja „Vedri osmijeh“ govorila je o dosadašnjem radu i budućim planovima usmjerenim na poboljšanje kvalitete kako predškolskog obrazovanja tako i života djece s posebnim potrebama.

Takođe, zahvalila je premijeru Hercegu na podršci u radu, nedavnoj donaciji vrtićkoj djeci povodom praznika sv. Nikole kao i danas uručenim darovima

“Potrebno je na sistemski način brinuti o svakom pojedinom građaninu kako bismo se svi osjećali punopravnim članovima našeg društva”, zaključio je premijer Herceg zaželjevši svima sretne božićne i novogodišnje praznike.

(StarMo)