Naslovnica Politika Herceg sa konzulom RH: Vlada HNK “u cijelosti dijeli europske vrijednosti”

Herceg sa konzulom RH: Vlada HNK “u cijelosti dijeli europske vrijednosti”

451
Herceg i konzul Babić

Mostar — Predsjednik Vlade HNK Nevenko Herceg susreo se generalnim konzulom Republike Hrvatske u Mostaru Markom Babićem.

Herceg je upoznao konzula Babića “s aktualnostima u rade županijske vlade te najznačajnijim projektima koji se trenutno implementiraju”.

Izrazio je nadu kako će potencijali koje HNK ima biti još snažnije prepoznati među investitorima, u čemu značajnom vidi i ulogu Konzulata Republike Hrvatske u Mostaru, priopćeno je iz Vlade HNK.

Sudionici razgovora osvrnuli su se i na evropski put Bosne i Hercegovine, te u tomu svjetlu na konferenciju Radne grupe za područje Zapadnoga Balkana pri Europskom odboru regija koja je nedavno održana u Mostaru.

Herceg je iznova naglasio kako Vlada HNK u cijelosti “dijeli europske vrijednosti i čvrsto je opredijeljena pomoći procesu što skorijega prijama Bosne i Hercegovine u članstvo Europske unije”.

Konzul RH Marko Babić zahvalio je premijeru Hercegu na čestitkama i srdačnom prijemu, izrazivši nadu kako će se dosadašnja dobra auradnja Konzulata i Vlade HNK “još više unaprijediti”.

(StarMo)