Naslovnica Mostar HDZ-u zasmetala podrška Dudakoviću u Mostaru: To je prst u oko!

HDZ-u zasmetala podrška Dudakoviću u Mostaru: To je prst u oko!

431

Mostar — Povodom “poruka podrške Atifu Dudakoviću”, a koje su u subotu osvanule u Mostaru – oglasio se Klub vijećnika HDZ-a BiH u Gradskom vijeću Grada Mostara – koji kako kaže “najoštrije osuđuje reklamiranje ratnog zločinca Atifa Dudakovića na video zidu u središtu Mostara.”

“To je prst u oko hrvatskim žrtvama takozvane Armije BiH i vraćanje u prošlost uz otvaranje starih rana. Uzburkavanje i zatezanje međunacionalnih odnosa je skretanje s puta socijalne sigurnosti žitelja Mostara. Aveti prošlosti, kosturi iz ormara, opskurni likovi koji se ponovo u gradu na Neretvi pokušavaju nametnuti kao agenda u javnom diskursu neće proći. Oni koji reklamiraju Atifa Dudakovića i Hamdiju Abdića Tigra neka odgovore na pitanje kakva je sudbina Vlade Šantića, generala Hrvatskog vijeća obrane i Hrvatske vojske, koji je nestao 8. ožujka 1995. godine i čija se sudbina ni nakon 26 godina ne zna”, priopćeno je iz HDZ BiH.

Dodaju i kako ovakvi “modeli ponašanja i spinova političkog Sarajeva neće proći u modernom europskom gradu za kakav se zalažu”.

(StarMo)