Naslovnica Politika HDZ potopljen u Zagrebu, a Čović čestita na “odličnom rezultatu”!?

HDZ potopljen u Zagrebu, a Čović čestita na “odličnom rezultatu”!?

146
Čović i Plenković

Zagreb/Mostar — Predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andrjeu Plenkoviću i HDZ-u Hrvatske na, kako su naveli, “odličnom izbornom rezultatu”.

“Upućujem Vam čestitku na ostvarenom uspjehu naše sestrinske organizacije u cjelini i svih kandidata koji su je predstavljali na ovim lokalnim izborima. Zajedništvo koje ste živjeli u ovih mjesec dana službene kampanje, ali i ono koje živimo preko 30 godina, motivira nas da našu Hrvatsku izgrađujemo još jače za sve buduće generacije i hrvatski narod u cjelini diljem svijeta. Neka ovaj rezultat bude snažan zamah za sve nove izazove i nove uspjehe koje ćete ostvariti”, naveo je Čović.

“Vaš uspjeh je i ogroman motiv za HDZ BiH u rješavanju hrvatskog nacionalnog pitanja u Bosni i Hercegovini i onemogućavanju diskriminacije našeg naroda. Snaga zajedništva hrvatskog naroda je najjača komponenta našeg identiteta i našeg nacionalnog bića. Nedavna akcija naših načelnika i gradonačelnika za pomoć Petrinji, Sisku i prostoru Banovine samo je mali dio onoga što kao narod baštinimo skupa posljednjih 30 godina. Dragi premijeru Plenković, dragi prijatelji, još jednom čestitam Vam na ostvarenom izbornom rezultatu i veselim se svim zajedničkim projektima za opće dobro hrvatskog naroda”, naveo je Čović, saopćeno je iz HDZ BiH.

 

(StarMo)