Naslovnica Politika HDZ BiH zadovoljan rezultatima lokalnih izbora

HDZ BiH zadovoljan rezultatima lokalnih izbora

139
foto arhiva

Mostar — Predsjedništvo HDZ-a BiH održalo je u ponedjeljak online sjednicu na kojoj su analizirani neslužbeni rezultati izbora, kao i stranačka pozicija u lokalnim sredinama.

Istaknuto je zadovoljstvo s osvojenih 20 načelnička i gradonačelnika i više od 300 vijećničkih mjesta, iako su rezultati još uvijek neslužbeni. Ocijenjeno je kako su stranački dužnosnici na lokalnim razinama radili dobro svoj posao, što su glasači prepoznali, te je HDZ BiH na održanim lokalnim izborima zadržao povjerenje glasača i poziciju stožerne stranke Hrvata u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za lokalne izbore u BiH, predstavila je izborne rezultate, rad i aktivnosti stožera u kampanji.

“Dobiveno povjerenje mora se opravdati nakon formiranja lokalnih vlasti te nastaviti predano raditi za opći interes u lokalnim sredinama. Zajedništvo koje iskazujemo jasan su pokazatelj i naše odgovornosti za obranu interesa, političke i institucionalne jednakopravnost hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH. Nesebično zalaganje i ostvareni rezultat i uspjeh, moraju biti poticaj na još predaniji rad u našim lokalnim sredinama s jasnim ciljem očuvanja hrvatskog identiteta, razvoja naših sredina kroz gospodarski rast i razvoj. Potpora i povjerenje koju kontinuirano dobivamo, obvezuje nas i na još veću odgovornost”, zaključeno je na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH.

(StarMo)