Naslovnica Mostarski izbori 2020 HDZ BiH: Predstavili se kandidati s Gradskog područja Jugozapad

HDZ BiH: Predstavili se kandidati s Gradskog područja Jugozapad

475

Mostar — U nastavku kampanje Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) za predstojeće lokalne izbore 2020, koji će se u Mostaru održati u nedjelju, 20. decembra 2020., nakon punih dvanaest godina, na Trgu hrvatskih velikana, uz poštivanje epidemioloških mjera svoj program građankama i građanima Mostara predstavili su nosilac Liste HDZ BiH za Gradsko područje Jugozapad Ivan Zelenika i kandidati, a predstavljena je i Gradska lista HDZ BiH za Gradsko vijeće.

Po lijepom jesenjem danu, na Trgu koji je bio prepun Mostarki i Mostaraca nosilac Zelenika i kandidati su se predstavili, posebno iskoristivši priliku da ih upoznaju sa izbornim programom HDZ BiH, koji se zasniva na kvalitetu života svih građana Mostara u uslovima pandemije COVID-a 19.

Zbog epidemioloških razloga i zdravstvene sigurnosti građana izborna kampanja i u idućim danima i sedmicaa odvijat će se putem društvenih mreža i digitalnih platformi.

Nosilac liste Ivan Zelenika i kandidati gradskog područja Jugozapad i Gradske liste još jednom su ukazali na važnost izlaska na izbore 20. decembra i učešća građana u izboru budućih gradskih vijećnika, saopšteno je u četvrtak iz HDZ-a BiH.

(StarMo)