Naslovnica Politika HDZ BiH biračima: “Hrvatsku nosimo u srcu…”

HDZ BiH biračima: “Hrvatsku nosimo u srcu…”

110
foto: ilustracija

Mostar — Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH uputila je zahvalu biračima po završetku parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

Kako je saopšteno iz te stranke, zahvalnica je upućena biračima iz Bosne i Hercegovine koji su izašli na parlamentarne izbore za Sabor Republike Hrvatske.

“Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine i Provedbeni izborni štab (HDZ BiH) zahvaljuju svim biračima koji su i ovaj put iskoristili svoje pravo zagarantovano Ustavom Republike Hrvatske i izašli na parlamentarne izbore za Sabor Republike Hrvatske.

Također, hvala vam što ste prepoznali listu HDZ-a za XI izbornu jedinicu i dali joj uvjerljivu podršku te time učestvovali u velikoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem”, navodi se u tekstu zahvale.

Ističe se kako je to zajednička pobjeda i poruka da “Hrvatsku nosimo u srcu i smatramo svojom domovinom i da je neodvojivi dio identiteta nas Hrvata iz Bosne i Hercegovine”.

“Naša izborna jedinica daje tri zastupnika i od njih u potpunosti očekujemo da artikuliraju interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i iseljeništvu”, dodaje se uz ostalo u tekstu zahvale, kojeg potpisuje predsjednica Provedbenog izbornog štaba HDZ-a BiH, Borjana Krišto.

(StarMo)