Naslovnica Politika HDZ 1990: Pero Marković je zadužio ovaj kraj

HDZ 1990: Pero Marković je zadužio ovaj kraj

1779
Čapljina; foto HDZ 1990 - ilustracija

Mostar/Čapljina — iz HDZ-a 1990 su se oglasili saopštenjem u kojem se navodi da je bivši načelnik Čapljine Pero Marković pretučen u centru grada.

“Tragično je što se dogodilo usred bijela dana u samom centru Čapljine, gdje je pretučen gospodin Pero Marković koji je svojim radom zadužio ovaj kraj i ovu regiju.

Oštro osuđujemo ovaj napad i pozivamo nadležne institucije da na primjeren način sankcioniraju ekstremni čin fizičkog nasrtaja i o tome pravovremeno izvijeste javnost.

Nadamo se skorom oporavku našeg prijatelja”, saopšteno je iz HDZ-a 1990.

Iz MUP-a HNK-a je u četvrtak saopšteno da su u srijedu radnici Doma zdravlja Čapljina obavijestili Policijsku stanicu (PS) Čapljina da se u njihovoj ustanovi nalazi lice koje je zadobilo povrede fizičkim napadom.

Na lice mjesta upućena je patrola policije, koja je u Domu zdravlja zatekla P.M. (1952.) iz Gnjilišta, opština Čapljina.

“Isti je naveo da je u Ulici braće Radića u Čapljini fizički napadnut od strane N.J. (1949.) iz Čapljine, koji ga je udario pesnicom u predio glave. P.M. je upućen na CUM (Centar urgentne medicine) Mostar gdje je uvrđeno da je zadobio teške fizičke povrede (lom jagodične kosti). Upoznata krim. policija, preduzete potrebne mjere”, stoji u informaciji na internet-stranici MUP-a HNK-a.

(StarMo)