Naslovnica Politika Grmoja dobio prijetnje smrću sebi i djetetu…

Grmoja dobio prijetnje smrću sebi i djetetu…

110
Nikola Grmoja - Most

Zagreb — “Noćas nisam mogao zaspati do tri sata jer sam primio prijetnje smrću”, rekao je Nikola Grmoja novinarima u Hrvatskom saboru precizirajući da je prijetnje “primio putem društvene mreže”.

Grmoja je član Sabora RH kao zastupnik političke grupacije desne orijenatcije “Most”.

Naglasio je da ga te prijetnje “nisu toliko uznemirile”, već ga je “uznemirila prijetnja smrću njegovu djetetu”.

“Slika djeteta u mrtvačkom sanduku, i to da ću patiti kao Mišo Kovač (pjevač čiji je sin izgubio život sa 16 godina) i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo, nisam čovjek koji se boji, sama ta slika je potresna”, kazao je Grmoja.

Najavio je da će tu prijetnju “najvjerojatnije prijaviti policiji” – prenosi Index.hr.

“Razmišljam o tome, konzultirat ću se, ali najvjerojatnije hoću. Da je prijetnja upućena meni ne bih, ali s obzirom na to da se radi o mom djetetu najvjerojatnije ću prijaviti”, rekao je.

Grmoja se povih dana našao u centru medijske pozornosti nakon najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i “LGBTIQ propagande”.

Mostov zastupnik kojeg su neki mediji, političari i LGBTIQ udruge optužili za homofobni ispad i kopiranje totalitarne agende Viktora Orbana, naglasio je kako o pravima seksualnih manjina uopće nije govorio, niti je u istoj rečenici spomenuo osobe homoseksualnih sklonosti i pedofile.

Propaganda je jedno, a pravo nešto sasvim drugo, rekao je.

(StarMo)