Naslovnica Život Gradonačenik priznao: Bio sam pijan u kafani…

Gradonačenik priznao: Bio sam pijan u kafani…

106
Ljubiša Ćosić

Istočno sarajevo — Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić oglasio se ponovo na svom Facebook profilu nakon optužbi da je bio pijan u kafani, da se sukobio s nekoliko gostiju i čak udario svoju partnericu.

Ćosić je ranije kratko na Facebooku napisao da je to laž, ali se potom oglasio dužim postom u kojem je priznao da je bio pijan, te da je “odgurnuo” neke ljude, ali je negirao da je udario svoju djevojku.

“Jesam se napio i jesam bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i veselje. Volim da popijem. Nisam alkoholičar. Izmislili su to svi o meni. Prosto im bilo. Vrijeme će sve pokazati. Jesam odgurnuo Gorana Šehovca i Dragišu Kenjića. Sigurno i neke druge. Izvinio sam im se. Mnogo mi je krivo. Baš mnogo. Nisam udario svoju Bilju. To je laž”, napisao je Ćosić.

Kako kaže, svima koji šire te priče želi svako dobro “i da im nikad ne prave pakao od privatnog života”.

“Ja sam, naravno, svjestan tereta javne ličnosti i izlaganja u javnosti, gdje se ljudi bave tobom i tvojim životom. Ali ću i reći. Kome nisam pomogao, samo nisam mogao. A bavim se politikom da radim, prije svega svoj posao, a potom da pomažem ljudima”, napisao je Ćosić.

(StarMo)