Naslovnica Mostar Grad pozvao stanare “Razvitka” zbog ” rješavanja stambenog pitanja”

Grad pozvao stanare “Razvitka” zbog ” rješavanja stambenog pitanja”

257

Mostar — Grad Mostar uputio je Javni poziv nositeljima stanarskih prava na adresi braće Brkića broj 1 i 7 “zbog rješavanja stambenog pitanja”.

“Obavještavaju se i pozivaju nositelji stanarskih prava na adresi braće Brkića broj 1 i 7 (Zgrada Razvitka) u Mostaru da se jave, osobno ili putem telefona na brojeve 036/337-916, 036/337-917 u Službu za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice Grada Mostara, Ulica kralja Tvrtka b.b. (Đački dom)” stoji u javnom pozivu.

Iz Grada navode kako je razlog javnog poziva “dogovor oko rješavanja stambenog pitanja”.

Već 30 godina zgrada nekadašnje robne kuće Razvitak u Mostaru, a krajem prošle godine aktualizirala se priča o budućoj namjeni i izgledu te lokacije.

“Struka će odrediti šta će se graditi. Radi se o lokalitetu koji je privatno vlasništvo. Moram priznati da sam i ja vidio različita rješenje, kada je taj lokalitet u pitanju. Da budemo jasni. Prosljeđeno je sve komisiji, odnosno struci da da svoj ostvrt na sve to skupa. Ambicije su poprilično velike”, kazao je gradonačelnik Mostara Mario Kordić – piše bljesak. info.

(StarMo)