Naslovnica Mostar Formirana Radna grupa za Uborak – Evo ko su članovi…

Formirana Radna grupa za Uborak – Evo ko su članovi…

342

Mostar — Konstituirajuća sjednica Radne grupe za deponiju Uborak-Buđevci održana je u petak u Gradskoj vijećnici Grada Mostara s ciljem poduzimanja aktivnosti u vezi problematike vezane za navedenu deponiju.

Članovi Radne grupe su predsjednik Odbora za stambeno komunalne poslove Gradskog vijeća (GV) Grada Mostara Damir Šunjić, zamjenik predsjednika Odbora Haris Nazdraić, vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša Antonela Musa, vanjski suradnik iz oblasti ekologije Danijela Petrović, vanjski suradnik iz oblasti hidrologije Ivan Cicko Antunović, vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša Zejnil Trešnjo, vanjski suradnik iz oblasti kemijske tehnologije Edhem Čustović, Azra Repeša ispred Deponija d.o.o. Mostar, biolog Pavle Spasojević, te tajnik Gradskog vijeća Marija Soldo, javljeno je iz Službe za komunikacije, odnose s javnošću i međunarodnu suradnju GV-a Mostara.

Zadaci koji se stavljaju na obvezu Radnoj grupi su analiza svih prezentacija rješenja firmi održanih na tematskoj sjednici 10. juna u vezi s deponijom Uborak-Buđevci, izvještavanje o najprihvatljivijem rješenju vezanom za način zbrinjavanja otpada na regionalnoj deponiji, praćenje daljnjih aktivnosti vezanih za realizaciju Plana prilagodbe upravljanja otpadom na deponiji, te obaveza kvartalnog izvještavanja GV Grada Mostara o poduzetim aktivnostima, stoji u saopštenju.

(StarMo)