Naslovnica Mostar Fielda zanimao napredak u Mostaru – Razgovarao sa Kordićem i Marićem

Fielda zanimao napredak u Mostaru – Razgovarao sa Kordićem i Marićem

389

Mostar — Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić održali su sastanak s ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva u BiH Matthew Fieldom.

Britanskog diplomatu zanimao je napredak i stanje u Gradu Mostaru, te je upoznat o aktivnostima Gradske uprave, o zaključcima s posljednje sjednice Gradskog vijeća i odlukama koje Vijeće namjerava donijeti do kraja ove godine, javili su iz Grada Mostara.

Razgovaralo se i o različitim projektima koje bi Grad Mostar u iduće tri godine trebao pripremiti i realizirati uz financijsku podršku Ambasade i u suradnji s nevladinim organizacijama, a o čemu će uskoro razgovarati radni timovi Ambasade Ujedinjenog Kraljevstva i Grada Mostara.

Izraženo je zadovoljstvo postignutim s nadom da će projekti koji su trenutno u pripremi u što skorije vrijeme biti realizirani na zadovoljstvo i dobrobit građana Mostara.

Također je izražena zahvalnost Vladi Ujedinjenog Kraljevstva koja je prepoznala Mostar kao pozitivan primjer napretka koji vrijedi podržati.

(StarMo)