Naslovnica Uncategorized EU obećala pomoći gradnju sportske dvorane u Mostaru…

EU obećala pomoći gradnju sportske dvorane u Mostaru…

226

Mostar — Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici primio šefa Sektora za kooperaciju pri Delegaciji EU u BiH Stefana Ellera, upoznavši ga s projektima koji su realizirani u Gradu Mostaru u prethodnom razdoblju, ali i onima na čijoj se implementaciji intenzivno radi.

Jedan od projekata od kojega će imati koristi svi građani Mostara je projekt izgradnje sportsko kulturnog centra, a Kordić je objasnio kako se “trenutačno radi na reviziji navedenog projekta nakon koje će biti donesene smjernice za njegovu realizaciju”.

Šef Sektora za kooperaciju Stefan Eller obećao je “finansijsku potporu za izgradnju dvorane koja će biti multifunkcionalna, odnosno osim za sportske, bit će i korištena i za druge različite aktivnosti”.

Kako kažu, u Mostaru su završeni kolektori i postavljen pročistač otpadnih voda, a gradske vlasti predstavile su i projekt zbrinjavanja mulja. Projekt zahtijeva određena finansijska sredstva, a šef Sektora za kooperaciju pri Delegaciji EU u BiH iskazao je potporu i tom projektu, naglasivši njegov značaj, ne samo za Mostar, nego i okolne gradove.

Nakon sastanka u Gradskoj vijećnici upriličen je zajednički obilazak gradilišta – sportske dvorane i pročistača otpadnih voda kako bi se na mjestu događaja Eller upoznao u kakvom su stanju ti objekti.


(StarMo)