Naslovnica Život Dvije Mostarke se bore za titulu Miss BiH!

Dvije Mostarke se bore za titulu Miss BiH!

318

Mostar/Lukavac — U petak 17. septembra od 21:00 sat u sklopu Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu, koji se održava pod pokroviteljstvom Općine Lukavac i tamošnje Turističke zajednice, održat će se izbor “ Miss BiH 2021”.

Za prestižnu titulu najljepše djevojke u našoj zemlji ove godine će se boriti 18 djevojaka. Među finalisticama su i dvije Mostarke, Anja Bojčić i Jasmina Krilić.

Ovogodišnje jubilarno 25. takmičenje održava se pod motom “Ljepota sa svrhom: ”Volimo prirodu, stop divljim deponijama”.

Direkcija “Miss BiH za Miss Svijeta”, koja inače promoviše društveno korisne teme, ove godine je stavila akcenat na promociju podizanja ekološke svijesti, s fokusom na problem divljih deponija u BiH.

Akcija nosi naziv “VOLIMO PRIRODU – STOP DIVLJIM DEPONIJAMA”.Sve djevojke su snimile eko poruke u nadi da će utjecati na kolektivni razvoj ekološke svijesti.

Za našu sugrađanku Anju Bojčić možete glasati na broj 096 840 816, dok za Jasminu Krilić možete glasati na broj 096 840 812 – javlja mostarski.ba.

(StarMo)