Naslovnica Mostar Dr. Milivojević “očekuje podršku mostarskih Srba”

Dr. Milivojević “očekuje podršku mostarskih Srba”

458
Velibor Milivojević

Beograd/Mostar — Nosilac liste na lokalnim izborima u Mostaru “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“ ljekar Velibor Milivojević kazao je da “očekuje podršku svih mostarskih Srba širom svijeta”.

Milivojević je gostujući u emisiji “Srbija na vezi“ na RTS-u govorio o životu u Mostaru, položaju Srba u ovom gradu i predstojećim izborima. On je naglasio da su lokalni izbori u Mostaru koji će se održati 20. decembra ove godine “od ogromne važnosti za Srbe u Mostaru, a možda i presudni za njihovu budućnost u gradu na Neretvi”.

– Novi Izborni zakon za Mostar baš i ne ide na ruku Srbima. Mi nemamo problema, naš suživot sa Bošnjacima i Hrvatima je odličan, ali mi nemamo politički život i političke zastupnike koji će se boriti za ono što je nama najvažnije, a to je ravnopravnost, naglasio je Milivojević koji je i direktor Bolnice Nevesinje.

On je napomenuo da Srbi na izbore idu sa zajedničkom listom i u veliku priču koja treba da nadraste lične interese i sujete.

– Sada se borimo za nešto što je vrlo bitno. Nisu ovo samo jedni u nizu izbora, nego je ovo za Srbe u Mostaru trenutak biti ili ne biti. Nije ovo borba za 20. decembra 2020., već za decembar 2050. Zbog toga je vrlo bitno da se svi okupimo, ne da bi ugrozili nekoga, nego da bi se izborili za ravnopravnost, istakao je Milivojević.

 

(StarMo)