Naslovnica Mostar Dr. Kordić: Nikada nisam imao ambicije za politiku, međutim…

Dr. Kordić: Nikada nisam imao ambicije za politiku, međutim…

305
Mario Kordić (HDZ BiH)

Mostar — Direktor Doma zdravlja Mostar, Mario Kordić, inače, nositelj liste za Gradsko vijeće Mostara ispred HDZ-a BiH kaže za Klix.ba da je “za povratak Mostara na zasluženo mjesto nužno, potrebno provesti reforme koje su lišene političkog prefiksa i da je to jedan od načina da grad ponovno funkcionira”.

– Nikada nisam imao ambicije za politiku niti sam razmišljao o tome da bih ja bio kandidat za Gradsko vijeće. Međutim, kada mi je ponuđena ta opcija postao sam svjestan doprinosa kojeg mogu i trebam pružiti svome gradu. Tada sam i rekao da prihvaćam kandidaturu, ako ću imati prostora kao u Domu zdravlja da stvarno radim, ali ako će to biti samo da bih ja bio gradonačelnik, ne želim. Meni je 48 godina i već sam dosta toga prošao u životu, nemam namjeru biti gradonačelnik, da bi me zvali gradonačelnik, već ako možemo nešto zajedno napraviti, te pozitivnu energiju i zajedništvo iz korone kapitalizirati da ovaj grad krene naprijed imate me sto posto, rekao je Kordić prilikom prihvaćanja kandidature.

Naglašava da treba raditi na rješavanju konkretnih problema iz raznih oblasti i provesti reforme koje će biti u interesu i u službi svih građana Mostara, kako bi se uspješno premostio jaz do rješenja individualnih, ali i kolektivnih problema.

(StarMo)