Naslovnica Mostarski izbori 2020 Dr. Guzin: Mostar izlazi na historijske izbore

Dr. Guzin: Mostar izlazi na historijske izbore

476
dr. Zlatko Guzin

Mostar — “Mostar uskoro i konačno izlazi na historijske izbore, koji će umnogome odrediti sudbinu ovog grada u godinama koje dolaze. Posebno je značajno što Mostarci ponovo biraju lokalnu vlast nakon 12 godina, što svemu daje još veći značaj”, kazao je za Radiosarajevo.ba dr. Zlatko Guzin, koji predvodi gradsku listu “Koalicije za Mostar 2020”.

Prema njegovim riječima, ovo je jedinstvena prilika da “Mostar ponovo reaktivira sve svoje unutrašnje potencijale, sa ciljem izgradnje modernog, evropskog, grada otvorenog za sve”.

“Momenat je da građanke i građani Mostara ostave sve eventualne razlike iza sebe i da zajedničkim djelovanjem spriječe sve retrogradne projekte i namjere, te biraju multietnički i moderan grad ,kakav je oduvijek bio. Da se radi o izuzetno važnim izborima, najbolje svjedoči i naš koalicioni predizborni slogan koji kaže: „SVE ZA MOSTAR“. Iskreno vjerujem da smo okupili sve one koji su zaista spremni dati SVE ZA MOSTAR i ući u ovu političku borbu bez kalkulacija i bilo kakvih skrivenih planova. Naši partneri biće svi oni kojima je na srcu Mostar, grad otvoren za sve, bez obzira na nacionalnu ili bilo kakvu drugu pripadnost”, kaže poznati mostarski ljekar.

Cijeli tekst je na ovom LINKU…