Naslovnica Politika DPS: Đukanović opet za predsjednika

DPS: Đukanović opet za predsjednika

461
Milo Đukanović

Podgorica — Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore je konstatiralo jednoglasne prijedloge opštinskih organizacija DPS-a da kandidat za predsjednika stranke bude Milo Đukanović, kao i da kandidat za zamjenika predsjednika bude Duško Marković.

Na sjednici je utvrđena i lista kandidata za novi sastav Glavnog odbora, za koju je konstatirano da predstavlja najbolju garanciju za buduće izborne i druge političke uspjehe Demokratske partije socijalista.

Tokom priprema u susret VIII Kongresu, na sastancima mjesnih i opštinskih odbora Demokratske partije socijalista za članstvo u Glavnom odboru je predloženo više od 1.500 kandidata, respektabilnih ljudskih i profesionalnih referenci, što dodatno potvrđuje da DPS posjeduje ubjedljivo najbolju kadrovsku osnovu za uspješno vođenje državne i politika na lokalnom nivou – saopšteno je iz DPS-a, prenosi Vijesti.me.

Dodaje se da je Predsjedništvo stranke utvrdilo prijedloge Programa, Statuta i Izvještaja o radu DPS između dva Kongresa.

(StarMo)