Naslovnica Mostar Dodjelom nagrada zatvara se MOFF

Dodjelom nagrada zatvara se MOFF

777
foto arhiva

Mostar — Dodjelom nagrada najboljim glumcima, koja će se u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održati u ponedjeljak, s početkom u 20 sati, svečano će biti zatvoren 13. Mostar Film Festival (MOFF).

Ove godine u natjecateljskom programu prikazano je deset filmskih ostvarenja od kojih će Stručni žiri odabrati najbolje glumačke izvedbe u kategorijama “najbolja muška uloga”, “najbolja ženska uloga”, “najbolja muška i ženska sporedna uloga” te “najbolji debitant”, priopćeno je iz MOFF-a.

Nagrađenima će se uručiti nagrade ‘Stablo ljubavi’, replike čuvene skulpture akademskog kipara Ljupka Antunovića, a nagradu će im uručiti ravnatelj Festivala Slaven Knezović.

Odluke o najboljim glumačkim ostvarenjima 13. MOFF-a donijet će stručni žiri kojeg čine hrvatski kazališni i filmski glumac iz Mostara Ivo Krešić, novinarka, spisateljica i osnivačica prve casting agencije u BiH Anila Gajević, te producent Stanko Babić.

U natjecateljskom dijelu prikazani su filmovi; General, Taksi blues, Ajvar, Koja je ovo država, Šavovi, Sin, Bog postoji i zove se Petrunija, Između dana i noći. “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, prva hrvatska zombi komedija, zatvoriće Festival.

(StarMo)