Naslovnica BiH Dodik: Da ovu godinu što prije zaboravimo…

Dodik: Da ovu godinu što prije zaboravimo…

355
Milorad Dodik

Banja Luka — Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je građanima u Bosni i Hercegovini novu 2021. godinu sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.

– Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama – istakao je predsjedavajući Dodik.

Istovremeno, izrazio je zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže.

– Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost – poručio je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima sretnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.


(StarMo)