Naslovnica Region “Dječački snovi”: Vučić ponovo postao student

“Dječački snovi”: Vučić ponovo postao student

199
foto: Instagram

Beograd — Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je, u namjeri da bude košarkaški trener, ponovno postao student, a u petak je prisustvovao svečanom prijemu nove generacije brucoša Visoke sportske škole strukovnih studija i na Instagramu objavio fotografiju iz amfiteatra.

“Sretan sam što poslije mnogo godina krećem u ostvarenje dječačkih snova”, napisao je Vučić na Instagram stranici @buducnosrsbijeav, prenose regionalni mediji.

Vučić je sredinom jula objavio svoju želju i “dječačke snove” i upisao je Visoku sportsku školu strukovnih studija, što je također objavio na svojoj Instagram stranici @budućnostsrbijeav.

“Po drugi put u životu sam postao student, ovog puta Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince”, napisao je Vučić na Instagramu, uz fotografiju s indeksom i malom košarkaškom loptom.

“Ne biste vjerovali koliko sam sretan što poslije mnogo godina krećem u ostvarenje dječačkih snova”, naveo je tada Vučić.

On je ranije ove godine za provladin tabloid Kurir rekao kako je trenerski posao njegova neostvarena želja, te najavio kako zbog toga treba upisati trenersku školu.

“Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja”, rekao je Vučić za Kurir, a na pitanje o tome je li imao veće ambicije odgovorio je: “Ne, samo mali klub”.

(StarMo)