Naslovnica Sport Dario produžio ugovor: “Sretan sam što ostajem ovdje”

Dario produžio ugovor: “Sretan sam što ostajem ovdje”

527

Mostar — Iz FK Velež su obavijestili navijače, članove i prijatelje kluba da je Fernando Dario Ferreyra potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa FK Velež.

Dario je rođen 19.1.1997. godine u Argentini, Buenos Aires. U FK Velež stigao je u sportskoj sezoni 2017/2018. U prvenstvenim utakmicama u dresu Rođenih do sada je upisao 51 nastup.

“Kada sam došao u Velež, bilo mi je malo teško. To je bilo normalno, nisam poznavao nikoga niti sam išta razumio, ali sada manje-više razumijem ponešto, a znam nešto reći i na bosanskom jeziku. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. Želim da igram, dvije, tri ili četiri godine, nebitno, samo želim da igram i sretan sam jer još ostajem ovdje”, rekao je Dario na potpisivanju novog ugovora.

Direktor FK Velež Džemil Šoše izrazio je zadovoljstvo potpisom novog ugovora. “Budući da Dario pruža dobre partije u posljednjem periodu drago nam je što je došlo do nastavka saradnje, na obostrano zadovoljstvo. Iskreno se nadamo da će Dario u narednom periodu imati još bolje nastupe”, rekao je Šoše.

(StarMo)