Naslovnica Politika Da li je Dodik ZAISTA bio sa Putinom? On tvrdi da se...

Da li je Dodik ZAISTA bio sa Putinom? On tvrdi da se sastanak DOGODIO!

131
Milorad Dodik

Banja Luka — Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da se sastanak sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom “dogodio” i ocijenio da bi “svakome u Srpskoj, u vlasti ili opoziciji, bilo važno da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i Putinove kancelarije”.

– Došao sam u domaćinsku kuću u kojoj je prije nekoliko dana, taj sastanak najavljen i dogovoren. Јa sam taj sastanak najavljivao u medijima i on se desio u Kremlju – rekao je za ATV Dodik, nakon komentara iz opozicije da se “nije sastao sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom”.

On je dodao da ga to “nešto posebno ne dodiruje”, te da mu se čini da ih više treba žaliti nego objašnjavati, kao i da tamo nije došao da bi oni bili zadovoljni ili nezadovoljni.

– Ne znam da li oni ispadaju pomalo smiješni, ali mislim da imaju previše mržnje u svemu tome. Mislim da bi svakome bilo važno u Srpskoj, bili u vlasti ili opoziciji da predstavnici srpskog naroda mogu da dosegnu do Kremlja i kancelarije Vladimira Putina. Zašto to kod nekih nije bitno, to je stvar njihovim malih duša i pakosti koje oni ne mogu da prevaziđu – istakao je Dodik.

(StarMo)